6. juni 2015: Hagefest i Homansbyen

Mange var begeistret for fjorårets fest. I år Dialogos inviterer igjen til et hyggelig måltid og forestilling i hagen i Oscars gt 10. Portene åpnes kl 15.00.

I Eilif Peterssens maleri (1892) ?En aften i Det Norske Selskab? opplever vi ånden og stemningen fra sammenkomstene i Madam Juels kaffehus i København i 1770-årene.

Last ned program og plakat som PDF-fil

  • Erle Skaar med ensemble viser Det Norske Selskab ? en levendegjøring av kretsen rundt Johan Herman Wessel som vanket i Madam Juels Kaffehus i København i 1770-90-årene.
  • Camilla Wilse, Terra Magica, serverer sesongens biodynamiske og økologiske fristelser.
  • Phillip Nortvedt: "Det moderne Norge; Schiller, Grundvig og Hans Nilsen Hauge".

Pris: 250 kr for måltid og forestilling.

Påmelding innen 3. juni til post@remove-this.dialogos.remove-this.no / mobil 975 63 875.

Arrangør: Dialogos medie- og ressurssenter og Det andre forumet.

Arkiv

Å følge bevissthetens vandringer

Kommunikasjonsstykke er tittelen på Hilmar Fredriksens kunstobjekt på forsiden av tidsskriftet Mennesket.Verket er del av en performance: En mann skyver en vogn på hjul foran seg. Han bærer speilglassbriller som bare reflekterer omgivelsene, og vognen ligner en stol eller en kiste, som er formet etter menneskets kropp.

Les mer

Hilmar Fredriksen: Om Kartoteket

Da jeg studerte ved Kunstakademiet i Düsseldorf, begynte jeg å gå ut og sette meg alene på en av kaféene og tegne i en liten skissebok.

Les mer

Mennesket i pedagogikken

«Og dette var hemmeligheten ved hans kolossale nærvær i timene, ved den merkelige intensiteten i den måten han var tilstede på: han hadde hele sitt liv med seg i alt han sa og gjorde.» – Jens Bjørneboe

Les mer