Nye nettsider for Antroposofisk selskap

Antroposofisk selskap i Norge har fått nye nettsider. Målet er å presentere god informasjon om antroposofien og raskt gi oversikt over arrangementer og nyheter.

Det meste av innholdet på nettstedet er nyskrevet eller bearbeidet basert på artikler og tekster fra det gamle nettstedet. Det er fortsatt en del arbeid som gjenstår og noe innhold er ennå ikke klart. Vi leter blant annet etter flere gode bilder.

Oppdatering om nyheter og arrangementer

Det er nå mulig å abonnere på ukentlige e-poster med informasjon om hva som skjer. Du kan selv velge hvilke kategorier som interesserer deg og motta informasjon om disse.

Lettere å bidra

Med de nye nettsidene er det også enkelt for grupper og enkeltpersoner å foreslå med artikler og arrangementsinformasjon. Ta kontakt med Antroposofisk selskap dersom du er interessert og mener du bør få adgang til å foreslå.

Introduksjonskurs i meditasjon

Vi vil ta for oss grunnleggende øvelser. Deltagerne tar del i øvelser og samtaler rundt disse.

Les mer

Står antroposofien i veien for steinerpedagogikken?

I forbindelse med lansering av boken Hva skal vi med skole? Steinerskolens historie i Norge fra 1926 til 2016 i Litteraturhuset i Oslo ble jeg intervjuet av Dag Øystein Nome. Helt til slutt i samtalen spurte han meg om antroposofien står i veien for steinerpedagogikken? Jeg valgte å svare et klart nei.

Les mer

Steineruka – et nytt initiativ

Antroposofiske virksomheter og arbeidsfelt inspirert av Rudolf Steiner, viser seg frem

i det offentlige rom på ulike arenaer i løpet av den siste uken i september – hvert år.

Les mer

Arkiv