Nye nettsider for Antroposofisk selskap

Antroposofisk selskap i Norge har fått nye nettsider. Målet er å presentere god informasjon om antroposofien og raskt gi oversikt over arrangementer og nyheter.

Det meste av innholdet på nettstedet er nyskrevet eller bearbeidet basert på artikler og tekster fra det gamle nettstedet. Det er fortsatt en del arbeid som gjenstår og noe innhold er ennå ikke klart. Vi leter blant annet etter flere gode bilder.

Oppdatering om nyheter og arrangementer

Det er nå mulig å abonnere på ukentlige e-poster med informasjon om hva som skjer. Du kan selv velge hvilke kategorier som interesserer deg og motta informasjon om disse.

Lettere å bidra

Med de nye nettsidene er det også enkelt for grupper og enkeltpersoner å foreslå med artikler og arrangementsinformasjon. Ta kontakt med Antroposofisk selskap dersom du er interessert og mener du bør få adgang til å foreslå.

Arkiv

Å følge bevissthetens vandringer

Kommunikasjonsstykke er tittelen på Hilmar Fredriksens kunstobjekt på forsiden av tidsskriftet Mennesket.Verket er del av en performance: En mann skyver en vogn på hjul foran seg. Han bærer speilglassbriller som bare reflekterer omgivelsene, og vognen ligner en stol eller en kiste, som er formet etter menneskets kropp.

Les mer

Hilmar Fredriksen: Om Kartoteket

Da jeg studerte ved Kunstakademiet i Düsseldorf, begynte jeg å gå ut og sette meg alene på en av kaféene og tegne i en liten skissebok.

Les mer

Mennesket i pedagogikken

«Og dette var hemmeligheten ved hans kolossale nærvær i timene, ved den merkelige intensiteten i den måten han var tilstede på: han hadde hele sitt liv med seg i alt han sa og gjorde.» – Jens Bjørneboe

Les mer