Kreftenes virksomhet i naturen - fremtidsoppgaver midnattssol – krefter i landskapet – arbeid med jorden

Vi lever i en tid med store utfordringer når det gjelder menneskets og jordens fremtid. Nye veier må bli utviklet, som setter mennesket i stand til å treffe ansvarsfulle, bevisste beslutninger og sette dem ut i virkeligheten.

Forskning i det levende (billedkrefteforskning) etter Dorian Schmidt åpner for en bevisst tilgang til de krefter som råder bak alle prosesser. Med utgangspunkt i det som lever på Meløy, en vakker øy med gamle kultiske plasser, kommer vi til å arbeide med fremtidsspørsmålet fra forskjellige vinkler. I begynnelsen av stevnet kommer vi til å oppleve midnattssolen som vi kommer til å betrakte som eget fenomen. Temagrupper: Midnattssolen – felles øvelse og arbeid Formende krefter i landskapet – hvordan arbeide med dem? med Dorian Schmidt Kosmiske krefter – hvordan skape en ny forbindelse til dem? med Christine Sutter Jordbruk hva trenger jorden for fremtiden? med Martin Hollerbach Kultiske steder og kraftsentre hvordan finne en ny forbindelse til dem? med Manfred Schleyer Alle dosenter er erfarne forskere og seminarledere innen metodikken «Bildekräfteforschung».

Språk: Norsk – Tysk Engelsk

Kostnader: Seminar og overnatting: 6000 6500 kr, avhengig av hva slags rom man får, forpleining: ca. 3600 kr

Sted og reise: SkagenFarm, 8157 Meløy. Fly til Bodø, videre med buss eller båt til Ørnes, derfra ferge til Meløy. Stevnet begynner 4. juli kl 19 og slutter 13. juli om kvelden.

Videre informasjon:

AdventaInitiative, Stutzhofweg 13, D79737 Herrischried, +49 7764 93 33 0 www.adventainitiative.eu sommertagung@adventainitiative.eu

Påmelding:

Mirjam Humpfer, 62576269 eller 41363747, m.humpfer@posteo.de

For videre planlegging er det ønskelig at man melder uforpliktende interesse for deltakelse så snart som mulig. Begrenset antall plasser; derfor bes det om tidlig påmelding.

Kommende arrangementer

Hvordan opplever du virkeligheten? Fremleggelse av en forskning av og om ungdom (på engelsk)

Hva er det som lever i deg, og hvordan vil verden se ut i 2030

hvis det som lever i deg blir en realitet?

Hva vil du gjøre for å få dette til å skje?

 

 

Les mer

Organisk arkitektur inspirert av Rudolf Steiner

Hvordan kan antroposofi inspirere samtids- og fremtidsarkitekturen i det offentlige rom?

Les mer

Reinkarnasjon og karma – en god forklaring?

Har du levd før? Stadig flere mennesker interesserer seg for dette spørsmålet og søker innsikt. Vi inviterer til foredrag og samtale om reinkarnasjon og karma.

Les mer