Kalender

Hvem var mennesket Rudolf Steiner?

Foredrag ved Philip Nortvedt. Når vi ser tilbake på det 20. århundre, ser vi store katastrofer og kampen mellom politiske ideologier. Hva slags situasjon har vi i dag? Mot en slik bakgrunn vil vi se på hvem Rudolf Steiner var og hans samfunnsimpuls.

Les mer

Steineruka 2017

Antroposofiske virksomheter og arbeidsfelt inspirert av Rudolf Steiner, viser seg frem

i det offentlige rom.

Les mer

Åpningsfest Steineruka!

Biodynamisk marked – Møt bonden; Musikk, kulturelle innslag og innlegg.

 

Les mer

André Bjerke og antroposofien

Statsstipendiat og forfatter Peter Normann Waage arbeider for tiden på en biografi om André Bjerke. Vi får en snik-titt og belysning av Bjerkes forhold til Antroposofien.

Les mer

Symposium: Rudolf Steiners kunstimpuls og virkningshistorie

Imaginasjon - Inspirasjon – Intuisjon.

Les mer

Opplev labyrinten

En felles happening i anledning mikkelsmess. Fontenen i Vigelandsanlegget er bygget opp rundt livskreftenes urbilder; vann, tre og menneskelivet fra fødsel til død i relieffene rundt. Vigeland arbeidet med utformingen av sin skulpturpark over en 20-årsperiode, og på et tidspunkt fant han ut at han ville ha en labyrint i tilknytning til fontenen.

Les mer

Kristus' betydning for erkjennelsen.

Seminar om esoterisk kristendom og kristologi med Hans Kolstad, Jørgen Braren Lauritzen, Cato Schiøtz og Daniel Rudklint.

Les mer

Bok-loppis og marked på kirkebakken

Finn Steiner-bøker eller annen antroposofisk litteratur. Vi etterlyser bøker.

Les mer

Er vi i en mikaelstid?

Foredrag ved Michael Page. Mikael, erkjennelseslys og erkjennelsesmot. Hva innebærer det, og hva er verdien av et felleskap i en tid hvor jeget står i sentrum? Mikael er avhengig av at mennesker samarbeider og skaper felles mål. Hvordan skaper vi som gruppe en "skål" som Mikael kan helle noe av sin kraft inn i?

Les mer

Hurumseminaret – spirituell naturforståelse

Dr. philos Hans Kolstad har i samarbeid med Dialogos og Kulturhuset Hovtun på Klokkarstua tatt initiativ til et årlig seminar på Hurum som ønsker å belyse menneskets forhold til naturen – i et åndelig perspektiv.

Les mer